Yönetim Detay

Neslihan Torun Kaya

Bİyografİ

Yönetim Kurulu Üyesi

1983 İstanbul doğumlu Neslihan Torun Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi olan Kaya ,oniki yıldır gruba ait alışveriş merkezlerinin kiralama yöneticiliğini yapmaktadır. Perakendecilik sektöründe hizmet veren ulusal ve uluslararası birliklerde görev üstlenmiş olan KAYA , ICSC ( International Council of Shopping Centers) programı üyesidir. Ülkemizin en büyük sinema gruplarından biri olan Cinetech Sinemaları ile bir çok tiyatro ve konserlere ev sahipliği yapan MOİ Sahne ve Artı Sahne ‘nin yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda Pera Etkinlik A.Ş ‘nin yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Neslihan Torun Kaya, 2013 17. Akdeniz Kıta Oyunları, 2017 Gençlik Olimpik Oyunları ve 2017 Deaflympics Spor Oyunları, 34.Dünya Enerji Forumu, Latin Amerika Film Festivali gibi bir çok uluslararası projenin sanat içerik danışmanlığı görevini yürütmüştür. 2010-2019 yılları arası bir çok sosyal sorumluluk projesinde görev almıştır. Kamu kurumları tarafından güvence ve koruma altına alınmış çocuk ve gençlerin topluma kazandırılmasına yönelik çalışmalar yürütmüş, 2014 yılında Bursa’da tamamlanan Aziz Torun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ‘nin faaliyete geçmesinde görev almıştır. Neslihan Torun Kaya 2018 yılında Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olmuş , 2020 yılında Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Neslihan Torun Kaya evli ve 3 çocuk annesidir.