Vakfımız Dijital Sergisi ile Göbeklitepe’nin Tanıtımına Katkı Vermeye Devam Ediyor

• Tarih : 8.12.2020

Vakfımız pandemi şartlarında da çalışmalarına devam etme kararlılığıyla ilk dijital projemizi hayata geçirdi. “Zamanın Mirası Dijital Fotoğraf Sergisi” aracılığıyla ülkemizin eşsiz somut kültürel mirası Göbeklitepe’nin, uluslararası platformdaki tanınırlık ve marka değerini arttırmaya odaklanan çalışmamızda, tanınmış fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar ve Francesco Cicconi’nin çekimleri ile sanatseverler web sitemiz aracılığıyla buluşturuluyor.

Yeni çalışmamız kapsamında Aralık 2020 itibariyle Beyoğlu Belediyesi Sanat Galeri’nde 3D tekniği kullanılarak yapılan özel çekimler tamamlandı ve Sergi’yi Dünya ölçeğinde erişime açabilmek adına Türkçe’nin yanısıra İngilizce ve İtalyanca açıklayıcı içerikler yerleştirildi. Sergiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.