Etkinlik Detay

Vakfımızın Yeni Yönetim Organları Seçildi
  • Tarih : 23.08.2020

Vakfımızın 23 Ağustos 2020 itibariyle gerçekleştirilen Genel Kurulu ile yürütülen faaliyetler Mütevelli Heyet üyelerimizle paylaşıldı ve oybirliği ile ibra sağlandı, yeni projeler için müzakereler yapıldı.

Vakfın Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyet Başkanlığına üç yıllığına, bir kez daha Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu oybirliği ile seçildi. Yönetim organlarında da kan değişimi gerçekleştirilerek Dr. Hakkı Yıldırmaz, Prof. Dr. Can Bilgili, Neslihan Torun Kaya, Erol Aksoy, Av. Dilan Canan , Esra Erandan yine oybirliği ile seçildi.

Vakfın bünyesine Fatih Karamancı, Buket Taşdelen, Prof. Dr. Hayati Tüfekçioğlu, Demet Sabancı Çetindoğan, Esra Erandan, Zafer Kozanoğlu’yu yeni üyelerimiz olarak katıldılar, kendilerinin varlıkları ile de güç kazanacağımız düşüncesiyle tebriklerimizi iletiyoruz.

Genel Kurul daha önce yönetim organlarında yer alan şahsiyetlere plaket takdimi ve mütevelli heyet üyelerimizle birlikte aile fotoğrafımızın çekilmesi ile son buldu.